Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkcappuccino

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god soppa som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Hacka dem i små bitar. Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en kastrull. Tillsätt hummerfond, vatten, vin, grädde och cayennepeppar. Låt koka ihop ca 5 min. Rör ner räkorna. Koka upp mjölken och vispa med elvisp till skum. Häll upp soppan i små koppar. Lägg skummet på soppan och strö på dillfrö. Serveras med bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.