Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkceviche

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Ceviche är en latinamerikansk rätt där fisk eller skaldjur tilllagas råa i en marinad. Här marineras räkor på liknande sätt och serveras på saltade nachochips. 35 st

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna mangon fint. Skala och hacka räkorna, finhacka pepparfrukten.
  2. Blanda samman alla ingredienser. Låt stå kallt någon timme före servering.
  3. Lägg ut chipsen och fördela cevichen, en knapp msk på varje, strax före servering. Garnera med koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.