Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkceviche med pilgrimsmussla

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Räkceviche och halstrade pilgrimsmusslor serveras med crostini med touch av chili. Spännande rätter med kryddor från det asiatiska köket

Ingredienser

Instruktioner

Räkceviche: skär mango och avokado i bitar och finhacka rödlöken. Blanda mango, avokado, lök och räkor i en skål. Pressa sedan lime, tillsätt chili, koriander och rapsolja. Rör runt och smaka av med flingsalt. Lägg upp i portionsskålar och toppa med tärnad gurka. Pilgrimsmussla: hetta upp en stekpanna och tillsätt olja. Stek musslorna på vardera sida tills de fått färg, under totalt cirka 30-45 sekunder. Krydda med salt och svartpeppar. Kruton: rosta brödbitarna i en brödrost. Ringla olja över innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.