Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkcocktail

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Skär ägg och tomat i klyftor. Skölj och torka salladen. Spara några av de innersta bladen till garnering och skär resten i smala strimlor.
  2. Fördela salladen i botten på fyra portionsglas och lägg räkor, tomat och ärtor ovanpå.
  3. Vispa samman citronsaft, olja och dill. Smaka av med salt och peppar. Häll dressingen över räksalladen.
  4. Garnera med äggklyftor, sparris och dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.