Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkfyllda laxrullar

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Goda som förrätt eller på buffébordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka räkorna och blanda tillsammans med rödlöken, persiljan, gräslöken, philadelphiaosten och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
  2. Bred ut laxskivorna på en skärbräda och fördela räkröran på skivorna. Rulla ihop och lägg rullarna på på endiveblad.
  3. Lägg upp på serveringsfat och dra över pepparkvarnen med pepparmix.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.