Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkfyllda tunnbrödssnurror

(1 kommentar)  
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Dessa gjorde jag till påskbordet i år och kommer definitivt att göra igen. Säkert supergott också till förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka räkorna
  2. Blanda philadelfiaost, majonnäs, citronskal, lök, pepparrot och dill. Smaka av med salt och peppar. Rör ned räkhacket.
  3. Fördela röran på på bröden, bred ut och rulla ihop från långsidan. Vira in rullarna i plastfolie därefter aluminiumfolie (för stadgan).
  4. Förvara rullarna i kylen minst 4 timmar. Skär varje rulle i sex lika stora bitar vid servering.
  5. Garnera ev med dill och citron.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bjuranna 24 juni 2012

    Mycket krämiga och goda! Men det skadar nog inte att minska ner på citronskalet lite.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.