Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkfyllt formfranska

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

För att göra det billigare kan hälften av räkorna bytas ut mot musslor.

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här: Skär ett lock av franskan. Skär loss det mjuka innehållet och gröp ur detta. Bred smör inuti brödet och på insidan av locket. Varva sedan skalade räkor med klickar av vitlöksosten inuti brödet. Lägg på locket och vira in brödet i aluminiumfolie. Värm brödet i 250 graders ugn under 15-20 minuter. Bär brödet direkt till bordet och öppna paketet. Garnera med dill. Servera med en god sallad och ett glas kallt vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.