Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och praktisk fredagsrätt, allt i samma form.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Skala räkorna. Skala och hacka löken och fräs den mjuk i smör. Skär sparrisen i bitar och fräs med löken tills vätskan kokat in.
  3. Blanda riset med fräset och räkorna samt ost och dill, och häll i en form.
  4. Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, salt och peppar, och häll i formen. Rör lite i riset så att äggstanningen rinner ner.
  5. Grädda i ca 20 minuter tills äggstanningen stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.