Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkgratäng med tonfisk

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Supergod bjudrätt , lätt att göra. Allt som behövs är en sallad till. ev. vitt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda kokt ris med tonfisk, ärtor och champinjoner. Lägg risblandningen i en form. Lägg över räkor . Vispa grädden lite tjock som sedan blandas med majonnäs och ketchup. Häll över räkor och gratinera ca 20 min i ugn 200 grader. Servera med sallad och ev vitt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.