Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkgryta med gurka

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt god och smakrik gryta, som är lättlagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär purjolöken i tunna skivor och gurkan i stavar. Skölj purjolöken och gurkan. Fräs purjolöken i margarinet, tillsätt tomatpuré och kryddorna.
  2. Blanda ner räkorna och gurkan, låt det puttra i 5-10 min. Blanda ner grädde och dill. Låt koka upp. Servera med ris eller bulgur, och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.