Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räklåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

bara så underbar

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Lägg räkskalet i en kastrull ånga ta bort skalet från vattnet häll i grädde,dill och räkorna. Koka äggen och skiva dom och lägg i en form. Skär franskan i bitar och stek de i mycket smör sedan lägger du brödet över äggen och slå över räksåsen. Gratinera i ugn på 200gr ca 10-15 min. klart att serveras. Gott till är ett glas öl

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marian24 5 mars 2009

    Jag bara rostar brödet, använder inget fett, perfekt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.