Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkmacka med fetaost och gurka.

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En räkmacka som jag fick jag härom kvällen. Nyttig och supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skala gurkan. Dela den på mitten och gröp ur det lösa. Skär gurkan i skivor. Blanda med räkor, fetaost, persilja, citronsaft, olja och peppar i en skål. Det får gärna bli krämigt. Skippa saltet eftersom fetaosten är salt. Rosta pinjenötterna i en stekpanna. Lägg räksalladen på brödet och strö över pinjenötter.
  2. Ät och njut:)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.