Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god förrätt

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinbladen i vatten i 10 minuter. Krama ur vattnet och smält dom på svag värme i en gryta med 2 msk kall vatten. Blanda kesella, grädde och creme fraiche. Häll i det smälta avsvalnade gelatinet under kraftig omrörning. Hacka räkorna grovt. Vänd ner dom,gräslöken,dillen och citronsaften. Smaka av med salt och peppar. Fördela moussen i 4 glas och ställ i kylen minst 5 timmar för att stelna. Toppa med löjrom och en dillvippa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.