Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkmousse

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Ett recept jag fått av min moster, som jag när jag blivit bjuden på det bara MÅSTE ha! Det smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka räkorna och hacka eller riv löken. Rör ihop creme fraiche med rom, räkor och lök. Smaksätt med salt. Blötlägg gelatinbladen och smält på svag värme under omrörning. Rör ner räkblandningen. Häll i en vattensköljd form. Ställ i kylskåp 1-2 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.