Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkmousse med kaviar

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God förrätt eller kvällsrätt med rostat bröd till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Skala räkorna. Ta undan några till garnering och skär resten i småbitar. Vispa grädden och blanda ner kaviaren däri. Tillsätt grovt riven lök, räkhacket och det smälta gelatinet. Dela upp smeten i 6 vattensköljda portionsformar och ställ dem i kylen att stelna. Lägg fina salladsblad på ett stort fat eller på 6 assietter. Stjälp upp moussen och garnera.
  2. Servera gärna rostat bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.