Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkmoussetårta

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Funkar bra som förrätt eller varför inte på en buffe

Ingredienser

Instruktioner

1. Smula kavringen i en matberedare och tillsätt det smälta smöret. Tryck ut kavringen i en springform. 2. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. 3. Grovhacka räkorna och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. 4. Smält gelatinet på svag värme och blanda ner det under kraftig vispning i smeten. 5. Häll blandningen på kavringsbotten och ställ kallt 2-3 timmar. 6. Skär tårtan i bitar och garnera med lite rom.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.