Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor- Camberi al vino Bianco

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Detta är så himla gott, serveras med nygräddade baguetter skurna i skivor som man doppar. "Såsen" kan serveras i stor gemensam skål eller i småskålar till var och en.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina räkorna, kärna ur tomaterna och finhacka dem.
  2. Blanda allt utom räkorna i en ugnsfast skål/form (ej för vid), blanda sist i räkorna. Rör runt så att räkorna blandas med "marinaden" och ställ kallt minst en timme i kylen. Rör gärna om ett par gånger så att alla räkor marineras.
  3. Tag fram formen och låt den stå ca 20 minuter så den inte är kylskåpskall när den ska in i ugnen. Sätt in formen i ugnen, 250 grader, ca 10 minuter. Det skall vara genomhett.
  4. Strö lite finhackad persilja över som garnering. Servera med skuret bröd som doppas i den heta marinaden.
  5. Mums!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.