- Serverar: 2-4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Detta är så himla gott, serveras med nygräddade baguetter skurna i skivor som man doppar. "Såsen" kan serveras i stor gemensam skål eller i småskålar till var och en.
Instruktioner
- Tina räkorna, kärna ur tomaterna och finhacka dem.
- Blanda allt utom räkorna i en ugnsfast skål/form (ej för vid), blanda sist i räkorna. Rör runt så att räkorna blandas med "marinaden" och ställ kallt minst en timme i kylen. Rör gärna om ett par gånger så att alla räkor marineras.
- Tag fram formen och låt den stå ca 20 minuter så den inte är kylskåpskall när den ska in i ugnen. Sätt in formen i ugnen, 250 grader, ca 10 minuter. Det skall vara genomhett.
- Strö lite finhackad persilja över som garnering.
Servera med skuret bröd som doppas i den heta marinaden.
- Mums!
Publicerat den
24 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar