Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor i adobosås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Kanongott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan och tillsätt all vitlök som klyftor, och stek dem tills vitlöken har tagit färg. Skär ananasen i små bitar och tillsätt den i grytan. Tillsätt svartpeppar, soyasås, lagerblad och vinäger och låt det koka i 25-35 minuter till den har blivit en simmig sås.
  2. Provsmaka och tillsätt antingen mer vinäger eller 7-up beroende på smak och den sötma man vill ha.
  3. Tillsätt räkorna skalade och endast skärten oskalad och låt dem steka en kort stund med såsen. Låt dem efter marineras en stund efter i såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.