Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor i dillpesto

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergod förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna och låt dem ligga svalt tills allt är klart. Hacka dillen och basilikan. Finhacka vitlöksklyftorna, skålla och dela mandeln i mindre bitar. Lägg alla ingredienser i en matberedare eller i en mortel och rör/stöt runt så att du får en grov massa. Rör ner oljan och smaka av med salt.
  2. Blanda peston med räkorna och servera blandningen med ost som underlag på knäckebröd, lägg en dillvippa som dekoration.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.