Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor i hett vitlökssmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den som älskar vitlök

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Fräs piri-piripepparn i oljan ett par minuter. Silja oljan och kasta pepparbitarna. Smält smöret i en kastrull tillsammans med oljan, vitlök och ingefära och låt det bli varmt. Lägg i räkorna och hetta upp dem. Krydda med salt och cayennepeppar. Strö över hackad persilja och servera genast med brytbröd att suga upp det goda smöret med

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.