Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Jag brukar inte gilla spenat men i den här pajen så var det väldigt gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda samman pajdegen i matberedare eller för hand. Kavla ut degen annpassad till en pajform och lägg i den. Nagga kanterna och låt vila i kylen i minst 30 min.
  2. 2. Stek champinjonerna ett parminuter. Tillsätt paprika , spenat och hackad vitlök. Krydda med salt och peppar. Förgrädda botten i 200 grader i ca 10 min.
  3. 3. Fördela fyllning och skalade räkor i pajskalet. Vispa samman äggstanningen och häll över. Grädda i 200 grader i 30-35 min eller tills pajen har fått fin färg och äggstanningen har stelnat. Garnera ev med några räkor och en dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.