Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Fyllningen består av creme fraiche, ägg, kryddor, paprika, purjolök, ost och räkor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop mjöl, margarin, vatten och whisky till en deg. Låt vila en stund, tryck ut den i en smord pajform.
  2. Hacka och bryn paprikan och purjolöken. Blanda olja, kryddor, creme frache, ägg och vitlök. Blanda i paprikan och purjolöken.
  3. Lägg räkorna i pajskalet. Häll i blandningen och gratinera ca 30 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lena 4 oktober 2009

    Hejsan! Denna paj var helt underbart god. Den får fem poäng av oss i resele.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.