Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En festlig och god paj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta i hop pajdegen.Tryck ut pajdegen i en smord form och låt stå 1timme i kylen,förgrädda den sen i 200g 10 min.
  2. Skala räkorna och strimla purjolöken,fräs sedan purjo och svampen,tillsätt kryddor,tomatpure och mjölken el grädden.Låt koka 3minuter,rör sedan ner räkorna.Häll fyllningen i det förgräddade pajskalet. Grädda i 225grader. Servera med sallad och bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.