Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jättegod, räkorna går utmärkt att byta ut mot lax

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman vetemjöl, margarin, vatten, till degen och tryck ut i en smord pajform. Låt vila i kylskåp i 30 minuter. Grädda därefter pajskalet i 200° i 10 minuter. Låt svalna.
  2. Fyllningen: Lägg purjolök och räkor i den avsvalnade pajdegen. Vispa ihop creme fraiche, kaviar och grädde. Smaka av med salt och peppar. Rör ner hackade ägg och häll över räkorna. Grädda därefter ca 25 minuter i 175° mitt i ugnen.
  3. Servera med en god sallad och något gott att dricka

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.