Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

RÄKPAJ

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod paj att bjuda på!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda riven ost, margarin/smör, vetemjöl och vatten till en pajdeg. Grädda i ugnen 200 grader i ca 15 minuter. Låt svalna.
  2. Hacka löken och blanda med creme fraishe, dill och kaviar (men spara lite kaviar till garneringen)
  3. Häll fyllningen på den kalla pajdegen, garnera med ägg, räkor och kaviar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.