Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkpaj med fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

Supergod paj kall som varm med sallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knåda ihop pajdegen och tryck ut den i pajformen. Förgrädda den i 10 min 200 gr.
  2. Hacka räkorna i mindre bitar. Spara några att dekorera med. Vispa samman grädde, gräddfil och äggen. Blanda ner räkor, ost och dill. Krydda. Häll fyllningen i pajdegen och dekorera med räkor fetaost och delade körsbärstomater. Grädda i ca 45 minuter Njut!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 6 december 2008

    Det här blev ett bra resultat av. Goda smaker tillsammans...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.