Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkpanna

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skala räkorna. Hacka lök och vitlök. Skölj och skiva sellerin fint.
  2. 2. Fräs lök och vitlök i smör utan att den tar färg. Tillsätt selleri, curry, mexikanskkryddblandning och cayennpeppar.
  3. 3. Skär tomaterna i vardera sex klyftor.
  4. 4. Tillsätt tomaterna, grädden, citronsaften, saltet och koka upp. Smaka av sältan, men tänk på att räkorna som sedan ska i, tillför mersälta.
  5. 5. Lägg de skalade räkorna i pannan iför serveringen, lägg på lock och hetta upp helt kort utan att koka. Strö över persilja och servbera med pressad nykokt potatis eller ris och broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.