Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkpanna med dillsabayonne på toast

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Räkor är gott

Ingredienser

Instruktioner

1. Skala räkorna. Kärna ur och tärna tomaterna. 2. Fräs champinjoner, finhackad vitlök och spansk peppar i olivoljan i ca två minuter. Blanda i räkor, tomat och persilja. Salta och peppra. Låt bli varmt och ställ åt sidan. 3. Lägg äggulor, grädde och vin ien bunke. Fyll en kastrull med vatten och placera bunken över så att du får ett vattenbad. Vispa oavbrutet på medlstark värme tills såsen har en krämig konsistens. Blanda i dill och smaka av med salt och peppar. Smörstek brödskivorna. 4. Servera den varma räkpannan tillsammans med dillsabayonne och de stekta brödskivorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.