Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkpasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad och smakrikt

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisningar. Skölj och skär purjon i tunna skivor. Hacka vitlöken fint och skär paprikan i små bitar. Bryn detta i oljan. Sänk värmen så det inte blir bränt. Tillsätt matlagningsyoghurten, buljongen eller fonden. Låt det koka upp och krydda såsen. Lägg sedan i räkor och dill. Smaka av om det behövs salt. Häll av vattnet från pastan och blanda med räksåsen. Häll upp på tallrikar och garnera med citronskiva och ½ skivad tomat per person. TIPS: Grön tagliatelle ger mer färg åt rätten . Garnera med citron och skivad tomat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farzaneh 3 juli 2012

    Abow, jag svär bre, bästa, mammas!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.