Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkpasta med chili

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan. Skala räkorna, ta ut kärnorna i chilin och strimla den fint, hacka vitlöken och strimla purjolöken. Bryn vitlök, purjolök och chili i olivolja. Häll räkorna i grytan och värm upp dem. Häll över pastan i grytan och rör om. Lägg upp på fat och strö över oliver, lätt krossade coctailtomater samt flingsalt och svartpeppar. Ringla över en smakrik olivolja. Om man vill ha en något matigare pasta kan man tillsätta cremé fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.