Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkpiroger

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett alternativ till spenatpirogerna som jag tycker om...

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna till smeten. Kavla ut smördegen och gör 3 bitar av varje, lägg en klick smet och vik till en trekant, pensla med ägg och grädda i 175 grader ca 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • monkan68 30 mars 2008

    Gjorde dina räkpiroger idag! Dom blev sååå goda! Men jag gjorde inte 24 st, jag gjorde 5 stora :) Fick lite av fyllningen över och det la jag på formfranska med avskurna kanter till sonen som är 7 år. Han gillade det verkligen! Det här kommer vi att göra igen!

  • monicadanell 15 augusti 2008

    Idag har jag gjort dina räkpiroger kan rekommederas gott

  • matnjutaren 10 januari 2009

    Gjorde denna i går kväll och jag halverade receptet, för jag är inte så "stor" i maten. ;) Verkligen gott! En 5:a blir det, helt klart! :D Tack för ett gott recept! Mvh Marita

  • atarN 6 februari 2013

    Supergott! Mina blev dock en aning misslyckade.. De öppnade sig och lite av smörjan rann ut i ugnen. De såg inte vackra ut men de smakade fantastiskt gott :) Vi åt dem till middag med en god sallad till men jag tror att de passar sig bäst till Buffé bordet. Tack för ett bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.