Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

En god förrätt

Ingredienser

Instruktioner

Fräs margarin och mjöl, rör i grädden och låt koka några minuter. Smaka av med dill och kryddor. Rör ner räkorna. Kavla ut smördegen och ta ut rundlar, ca 10 cm i omkrets. Lägg lite fyllning på varje, vik över halva degen och tryck till kanten med en gaffel. Lägg pirogerna på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen 225 grader i ca 15 minuter. Servera dom heta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva23 7 februari 2015

    Förstår inte riktigt, hur mycket margarin, mjöl och grädde ska kokas innan dill, kryddor och räkor rörs ned?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.