Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här rätten är riktigt god, nästan som om man inte vill dela med sig av den.

Ingredienser

Instruktioner

Hårdkoka äggen, dela med äggskärare åt bägge hållen. Värm soppan men ta hälften av vätskan så att den blir tjockare. Lägg äggen i botten, blanda ner räkorna i soppan och häll över. Toppa med barkis i små bitar, ringla smör över. Ställ i ugn i 175 grader tills barkiset fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.