Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkris med rosa sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Som förrätt eller lättare lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman riset med räkor, dill, purjolök, ärtor, kesella och crème fraiche. Pressa blandningen i en vattenskjöld kransform och ställ i kylskåp i minst 1 timme.
  2. Blanda samman kesella, filmölk, tomatpuré, råsocker och curry.
  3. Stjälp upp räkriset på ett fat och garnera med dill och citronklyftor. Servera såsen till samt sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.