Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkrisoni

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel och supergod rätt som jag ofta lagar till fredagsmyset. Pepparroten och räkorna gifter sig perfekt med varandra!

Ingredienser

Instruktioner

Koka risonin och ta av den en minut före utsatt tid. Värm crème fraiche och i med pasta, räkor, ost, dill och pepparrot. Vänd ner allting och låt det bara bli varmt utan att det kokar. Smaksätt med salt och peppar. Vänd försiktigt ner romansalladen. Servera genast.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.