- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut
En mycket fyllig och smakrik räkröra.
Passar till både toast, rulle, eller bakpotatis.
Bilden tagen med räkröran på ett morotsbröd.
Det var riktigt smaskens.
Instruktioner
- Koka äggen i ca 10 minuter, kyl sen i kallt vatten.
Blanda majonnäs och filmjölk. Tillsätt alla torra kryddor och rör om. Pressa i vitlöksklyftorna.
- Finhacka den gula löken och lägg i den. Finriv osten och rör om allt ordentligt.
- Finhacka champinjoner, crabstick lägg i och rör om. Skala och finhacka de kylda äggen lägg i och rör om.
Provsmaka och komplettera efter egen smak ev mer av någon ingrediens.
- Ställ in i kylen ca 1 timme för att mogna i smaken.
Hacka räkorna i mindre bitar. (spara gärna några till dekoration). Ta ut den ”mognade” röra ur kylen och vänd i räkorna.
- Servera på bröd eller som tunnbrödsrulle.
Alternativt som röra i bakpotatis.
Publicerat den
3 mars 2012
Liknande recept
Skriv kommentar