Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkröra med piff och karaktär

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

En mycket fyllig och smakrik räkröra. Passar till både toast, rulle, eller bakpotatis. Bilden tagen med räkröran på ett morotsbröd. Det var riktigt smaskens.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen i ca 10 minuter, kyl sen i kallt vatten. Blanda majonnäs och filmjölk. Tillsätt alla torra kryddor och rör om. Pressa i vitlöksklyftorna.
  2. Finhacka den gula löken och lägg i den. Finriv osten och rör om allt ordentligt.
  3. Finhacka champinjoner, crabstick lägg i och rör om. Skala och finhacka de kylda äggen lägg i och rör om. Provsmaka och komplettera efter egen smak ev mer av någon ingrediens.
  4. Ställ in i kylen ca 1 timme för att mogna i smaken. Hacka räkorna i mindre bitar. (spara gärna några till dekoration). Ta ut den ”mognade” röra ur kylen och vänd i räkorna.
  5. Servera på bröd eller som tunnbrödsrulle. Alternativt som röra i bakpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.