Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkrullar med pepparrot

 
  • Serverar: 16 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lite extra till påskbuffén

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spara 16 räkor till garnering och hacka resten. Skala och mosa äggen. Blanda ägg och räkor, creme fraiche, pepparot, gräslök, salt och peppar. Bred ut röran på tunnbrödet och rulla ihop från långsidan. Låt den ligga i plast i kylen någon timme. Skär varje rulle i 8 bitar. Garnera med räkor och gräslök.
  2. Rullarna kan man göra i god tid och låta ligga i några timmar. Bara att skära upp allt eftersom gästerna droppar in. Låt räkorna rinna av på hushållspapper om de känns blöta så att inte fyllningen blir tunn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.