Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Jättegod som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg margarin, mjöl och mjölk i en gryta. Värm under omrörning tilla det blir en tjock smet som släpper grytans kanter. Ta grytan från värmen och och vispa ner äggen ett i taget. Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna. Grädda i 200 grader ca 20 min. Stjälp upp på bakplåtspapper. Smält margarinet till stuvningen i en gryta. Lägg i mjöl och rör om. Späd med mjölk och grädde och koka upp under omrörning. Låt puttra ca 5 min. Tillsätt dill och smaka av med salt och peppar. Lägg i räkorna och fördela stuvningen på bottnen. Rulla ihop och lägg på bakpappersklädd plåt. Strö på osten och gratinera i 225 grader i 10 min. Servera med lite sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • elsklingen 14 oktober 2010

    Detta är alltså en Petit Choux-deg om jag fattat rätt ? :-) (puffar upp sig) Mvh Suss.

  • elsklingen 14 oktober 2010

    .....får svara här, för gick ej med gästboksinlägg, hitatr ingen sänd-knapp, den döljs av en massa reklam *morr* Tack !! oki, tänkte ej på mjölk istf vatten *L* lät gott iaf :) Får justera lite då jag är mjölkallergisk bara, men det går nog Ska testa när jag blir lite piggare framöver, bra som mini-mellis med ett par rullar ! Mvh S.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.