Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkrulltårta

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Lite pyssel att göra men väl värd jobbet

Ingredienser

Instruktioner

Koka margarin och vatten,häll i mjölet och rör om kraftigt tills det blir en boll och släpper helt i kastrullen. Ta bort kastrullen från plattan och rör något. Tillsätt ett ägg i taget tills det är helt inne i mjölbollen. Bred ut på bakpappersklädd plåt och grädda i 220 grader i ca 20 minuter,den ska bli gyllengul och bubbla upp. Låt kallna. Hacka allt till fyllningen smått och blanda med majonnäs och crème fraichen. Smaka av med kryddorna. Lägg på fyllningen och rulla ihop som en rulltårta. Skiva upp i fina rulltårtsbitar och garnera med en dillkvist.

Kommentarer (2)

  • Biniken 1 januari 2010

    Den här rulltårtan bjöd jag på till förätt på nårsafton och den var supergod.

  • snuttan66 1 januari 2010

    Va bra att ni tyckte om den :-)) den brukar vara populär så den är värd att göra trots att det är lite pyssel /Pia

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.