Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksallad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är en helt underbar rätt att göra till bla en tv-kväll eller ute på terrassen en ljummig kväll. Även till en lätt lunch passar denna rätt utmärkt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta ut och tina upp räkorna, ta bort vattnet genom att tina upp i ett durkslag
  2. Koka äggen i c:a 9 min, skala och skär i lagom fyrkanter
  3. Koka pastan enl. bruksanvisningen. Sila bort vattnet
  4. Skala och hacka övriga ingredienser
  5. Blanda alla ingående ingredienser salta och peppra och häll över citronsaft
  6. Serveras kall med ex. Thousand Island eller Yoghurtdressing. Ät gärna salladen med långpannebröd och allioli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.