Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksallad med äpple och kapris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt sommarlunch, eller i matlådan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hårdkoka äggen. Skala och halvera dem. Skala räkorna. Skala, kärna ur och skär äpplena i tärningar. Finhacka lök, kapris och dill.
  2. Vispa ihop senap, olivolja, citron, salt och peppar. Vänd ihop dressingen med räkor, äpple, lök, kapris och dill.
  3. Riv romansalladen i grova bitar. Skär tomaterna i klyftor och strimla gurkan. Lägg sallad, tomat och gurka på ett stort fat. Fördela räkröran på salladen. Lägg på ägg och garnera med bärkapris.
  4. Servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • danielgrahn 18 april 2009

    låter riktigt gott, ska prova till lunch idag! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.