Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksallad med avokadocrème och burgul.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Rekomenderar denna underbara rätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förberedelse. Tina (och skala)räkorna, låt rinna av.
  2. Gör räksalladen. Blanda riven lök med grovhackade tomater, 1 mskolja, 1 tsk honung. Vänd ner räkorna.
  3. Smaka av med citronsaft, fin hackad koriander, persilja och någon het krydda som chili eller cayennepeppar efter smak.
  4. koka 4 portioner burgul (eller couscous) enligt anvisning på förpackningen (gärna i buljong).
  5. Mosa/mixa ihop, gräddfil, riven vitlök,olivolja. Smaka av med honung, salt och peppar.
  6. Servera räkorna med burgul (couscous) alternativt ett gott bröd, avokadocrème och färsk spenat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cassiopeya 29 oktober 2011

    Men det heter väl bulgur, inte burgul? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.