Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksallad med hasselnötspesto

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Räksallad i melonskål med en pesto gjord på hasselnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela melonen i mitten, gröp ur kärnorna och finhacka fruktköttet. Skär av lite på botten, så står den stadigare. Skala räkorna och skiva svampen tunt. Blanda samman melon, räkor och svamp. Lägg tillbaka blandningen i melonskalet. Pressa lime över.
  2. Mixa samman nötter, olja, vinäger och dill. Smaka av med salt och peppar. Ringla peston över salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.