Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksås med crèame fraiche

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Detta är otroligt lättlagat och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  2. Fräs finhackad vitlök och skivad lök i lite margarin i 2 minuter. Häll i 2 msk tomatpuré och låt fräsa med under ett par minuter.
  3. Häll i grädde och cerame fraishen, låt sjuda upp. Lägg i tärnad paprika och låt sjuda med i 2 minuter. Avslutningsvis häll ner de skalade räkorn och ta av grytan från plattan.
  4. Vill man kan man hälla såsen över pastan och röra om eller servera såsen till.
  5. Servera en enkel sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Marre_W 8 juni 2008

    Ska man verkligen ha två burkar creme fraiche i??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.