Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksås (t.ex. till pasta)

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegod och super enkel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna och lägg skalen i en kastrull och lägg räkorna i en skål.
  2. Fyll kastrullen med skalen med vatten precis satt de täcker skalen.
  3. Låt det koka upp och låt skjuda i 5minuter. Sila bort skalen.
  4. Ta fram en till kastrull. Smält smöret och ha i vetemjölet och rör om och har sedan i din räkfond och rör om.
  5. Krydda med salt och peppar så som du tycker, ha i så mycket grädde som du känner för.
  6. När pastan är så gått som klar har du ner räkorna i såsen så precis att de bara värms.
  7. Smaka av och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.