Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksmörgås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett enkelt ihopplock som vi brukar äta på fredagkväll med ett glas vitt till.

Ingredienser

Instruktioner

Rosta bröd och smöra. Lägg på skivade ägg. Klicka på ovanstående röra och toppa med de skalade räkorna. Servera med citronskiva, skivad gurka och ett vitt vin eller en kopp thé.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tigerpersson 11 juli 2010

    Supergod romsås/röra! Min blev av någon anledning ganska lös, kanske beror på vilken rom man använder? Passar utmärkt till lax också, prova.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.