Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksoppa Cappuccini

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod och lättlagad soppa

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna och hacka dem i småbitar. (vill man ha räkorna hela går det bra) Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i kastrull. Tillsätt hummerfond, vatten vin, grädde och cayennepeppar. Låt koka ihop i 5 minuter. Rör i räkorna ett par minuter innan servering. Skumma mjölken när den är varm och klicka på skummet på soppan och garnera med dillfrön.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annie28 18 maj 2012

    Den här soppan är så god :-) vi gjorde den på en matlagningskurs jag gick på förra året.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.