Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksoppa med citrongräs

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skölj räkorna och skala dem utan att ta bort stjärten. Häll vattnet i kastrullen, tillsätt schalottenlök, tomater, citrongräs, fisksås och galanga. Låt koka i 5 minuter. Tillsätt räkorna och champinjonerna och låt koka tills räkorna är rosa. Tillsätt bergamottblad, citronjuice och hela chilier. Smaksätt med peppar. Täck över och tag av från plattan. Serveras het, strö över korianderblad eller en blandning av gräslök och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.