Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkspett med chilikryddad ärtpuré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så läckert och gott - en förrätt som kan förberedas långt innan gästerna kommer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongtärningen med vattnet. Tillsätt lökhack och ärter. Koka 5 minuter. Mixa sopan slät. Tillsätt vitlök och créme fraiche, koka upp snabbt och ta bort från plattan. Smaka av med paprikapulver och chilikrydda.
  2. Droppa citronsaft över räkorna. Trä upp dem på 4 små spett. Portionera ut purén i glas och lägg på räkspetten över kanten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.