Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkstubbe

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Festlig sommarmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. crabfishröra: Mixa och blanda crabfish med majonnäs och gräddfil.
  2. tonfiskröra: 50 g tonfisk blandas med 50 g majonnäs, 1 msk chilisås och 2 cm strimlad purjolök.
  3. skagennröra: 100 g skalade räkor mixas och blandas med 150 g majonnäs och hackad dill.
  4. Bred smör på bröden. Täck första lagret med ostcrème. Täck nästa lager med crabfishröra, nästa med tonfiskröra, och avsluta med skagenröran som ska täcka hela "stubben".
  5. garnering: Täck sidorna med skivad gurka. Lägg på klyftor av kokt ägg och 150 gr skalade räkor. Garnera med tomatklyftor, skivad gurka, citron och färsk dill.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.