- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Festlig sommarmat
Instruktioner
- crabfishröra:
Mixa och blanda crabfish med majonnäs och gräddfil.
- tonfiskröra:
50 g tonfisk blandas med 50 g majonnäs, 1 msk chilisås och 2 cm strimlad purjolök.
- skagennröra:
100 g skalade räkor mixas och blandas med 150 g majonnäs och hackad dill.
- Bred smör på bröden. Täck första lagret med ostcrème. Täck nästa lager med crabfishröra, nästa med tonfiskröra, och avsluta med skagenröran som ska täcka hela "stubben".
- garnering:
Täck sidorna med skivad gurka. Lägg på klyftor av kokt ägg och 150 gr skalade räkor. Garnera med tomatklyftor, skivad gurka, citron och färsk dill.
Publicerat den
3 december 2008
Skriv kommentar